Information till dig som vårdgivare

Vi på Addicare är väldigt måna om att välja vår personal med omsorg. All personal som arbetar för Addicare har genomgått en seriös och noggrann urvals- och rekryteringsprocess. Vi arbetar också ständigt med att utvärdera våra uppdrag för att alltid kunna erbjuda högkvalitativ personal till såväl privata som offentliga uppdragsgivare.

Vi levererar i synnerhet psykologer, psykiatriker, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Har ni behov av andra yrkeskategorier kan ni alltid inkomma med en förfrågan, så ska vi se vad vi kan göra. Vi har personal över hela Sverige och kan många gånger även leverera personal med kort varsel. Varmt välkomna att kontakta oss med er förfrågan!

Läkare

DET SJÄLVKLARA VALET

Addicare  erbjuder en smidig bemanningsprocess till Sveriges alla regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är duktiga inom läkar- bemanning med mångårig kunskap branschen. Med stor tillgång på vårdpersonal kan vi erbjuda er konsulter med de kunskaper och erfarenheter som ni efterfrågar. Addicare strävar alltid efter att vara det självklara valet inom vårdbemanning. Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig nöjd och väl bemött.

Snabb och personlig återkoppling

Addicare  har engagerade, kompetenta och tillgängliga medarbetare. Fokus är att lösa bemanningsprocessen på ett kvalitetssäkrat och tryggt sätt för våra kunder. Vi arbetar alltid utifrån våra värdeord; kompetens, flexibilitet och tillgänglighet. Du ska alltid kunna nå oss för snabb återkoppling. Alla människor har rätt till en professionell, jämlik och värdig vård oavsett var i landet man bor. Med hjälp av oss så hittar ni kompetent personal till vårdcentraler och sjukhus i hela Sverige.  

Addicare har stor branscherfarenhet samt att vi är specialister på bemanning.

Psykolog

Behovet av psykologer ökar i samhället och därför lägger vi på Addicare  stort fokus på bemanning av just psykologer. Vi finner rätt person till er oavsett om du behöver en psykolog till korta eller långvariga uppdrag.

Vi har psykologer som är kunniga på utredningar, psykologiskt behandlingsarbete, konsultation och handledning. I de fall där testmaterial krävs tillhandahålls det självklart av Addicare om inte verksamheten själv har tillgång till sådant. Som kund kan du känna dig trygg med att vi alltid levererar utifrån dina behov.

Addicare hyr ut psykologer till bl.a. BUP-mottagningar, barn- och ungdomshabilitering, behandlingshem, primärvård, elevhälsoteam, förskolor och grundskolor runt om i landet.  Vi erbjuder våra kunder möjligheten att hyra en och samma psykolog under hela uppdragsperioden. Självklart tar vi alltid fullt ansvar för att en noggrann bakgrundskontroll är genomförd.

 

Sjuksköterska

Vi är ett bemanningsföretag inom hälso- vård och omsorg. Addicare har en gedigen konsultdatabas med erfarna bemanningssjuksköterskor redo att stötta din verksamhet.

Vi hjälper er så att ni får en lösning som passar er.

Kontakta oss när du behöver hyra en sjuksköterska eller specialistsjuksköterska. Vårt rykte ger ett stadigt inflöde av kandidater. Förutom grundutbildade sjuksköterskor levererar vi också sjuksköterskor inom de flesta specialiteter som t.ex:

  • Operationssjuksköterskor
  • Anestesisjuksköterskor
  • Intensivvårdssjuksköterskor
  • Dialyssjuksköterskor
  • Barnsjuksköterskor
  • Distriktssjuksköterskor
  • Psykiatrisjuksköterskor
  • Röntgensjuksköterskor

Undersköterska

Omsorgsfull undersköterskebemanning.

Addicare står för KOMPETENS – FLEXIBILITET – TILLGÄNGLIGHET.

Vi har en gedigen CV-bas med engagerade och kompetenta undersköterskor. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för den bästa vårdkvaliteten.

Vårt goda rykte gör att vi har ett bra inflöde av undersköterskor året om. Detta ger oss möjlighet att bemanna med kontinuitet och se till att samma person återvänder till er nästa gång ni beställer personal.

Att hyra en undersköterska genom Addicare är tryggt och enkelt.  Som kund får du en egen kontaktperson som tillsammans med er tittar på ert behov och presenterar en bemanningslösning. Under inhyrningsperioden sker uppföljning i form av samtal och besök på arbetsplatsen.